HUNDBERG BY SWEDISH DOG ACADEMY

Välkomna!

Hundberg har egentligen varit med oss sedan innan Swedish Dog Academys begynnelse då detta var namnet Lena Maria Lundberg använde innan David och Lena Maria skapade Swedish Dog Academy tillsammans.

Därför kändes det väldigt naturligt att välkomna tillbaka Hundberg nu när vi öppnar en renodlad webshop för alla våra glada kunder.

Vi säljer självklart våra egna märken som SPIRA pet food samt Nose.Work men även en massa annat kul till din hund (och katt) precis som tidigare.

Vänligen

David Svennelid & Lena Maria Lundberg

Till Vårdhund

Tröjor, ID-kort m.m.

Kosttillskott

Förebyggande veterinärvård

Stötta oss

på olika vis

Massor av hundgodis

och tugg

Allt till din träning

Vårt egna torrfoder

SPIRA pet food

Vi provar igen! 😀

Efter branden den 1/6 är vi nu igång igen så smått. Det kommer trilla in produkter efterhand och redan nu ser du nedan vad du kan beställa hos oss. Väntar du på något specifikt får du gärna höra av dig till oss på hej@hundberg.se så håller vi er underrättade. 

Nyheter

Om oss

Hundberg by Swedish Dog Academy AB lanserades 2024.

Swedish Dog Academy startades 2016 utifrån sammanslagning av 2 hundskolor baserade i Skåne varav Hundberg var den ena.

Vi som driver företaget heter Lena Maria Lundberg och David Svennelid.

Vi är båda väldigt dedikerade till hundsamhället som hundpsykolog och specialisttränare. Vi har båda jobbat professionellt med hundar i många år och har gedigna utbildningar inom hundträning och hantering likväl som vi har mångårig erfarenhet från produktförsäljning inom hundvärlden också.

Vi startade Swedish Dog Academy för att vårt samarbete växte och vi fann att vi kan ge en ännu bättre service och i slutändan bättre träning och hjälp till er genom att slå ihop oss under ett tak.

Vi strävar hela tiden efter att ligga i framkant inom vårt yrkesområde. Genom kontinuerliga utbildningar och internationella samarbeten följer vi trender och medverkar i utvecklingen framåt.

Vår nya webshop Hundberg är för oss ett naturligt steg att kunna hjälpa fler av er i djungeln bland roliga saker man kan och behöver köpa till sina fyrbenta vänner.

Vårt huvudkontor, fysiska butik och hundcenter finns i Marieholm i Skåne.

Skriv upp dig på väntelistan Du kommer få ett meddelande när produkten eller kursen finns tillgänglig igen. Vänligen lämna en aktuell, fungerande epostadress nedan.